Pharmaceutisk emballage

Olitec Packaging udvikler og leverer hygiejnisk emballage for renrum og andre kontamineringskritiske produktionsmiljøer, herunder medicinal-, medico- og fødevareproduktion. Produktsortimentet omfatter standardprodukter, men også kundespecifikke emballageløsninger, som tilpasses kundens krav til funktionalitet, hygiejne, miljø, håndtering og økonomi.

Kasser og bakker fremstillet i Dipack bølgeplast anvendes i stor udstrækning indenfor pakning og transport af medicinsk udstyr og som tertiæremballage til medicin. Kasser i bølgeplast afgiver ingen støv, tåler vand, kan rengøres og genbruges, hvilket er en stor fordel sammenlignet med papkasser.

Hygiejneplastpaller anvendes oftest i medicinal- og fødevareproduktioner, da de har lukkede overflader og er meget rengøringsvenlige. Hygiejneplastpaller er specielt velegnet til intern produktion, lager, lagring i pallereoler, rullebånd, indfrysning samt forsendelse af tungt gods.. Plastpaller fremstilles i sprøjtestøbt plast og produceres med tolerancer på ned til 1 mm. Hygiejneplastpaller kan anvendes i årevis og er konstrueret for tung last.

Det store sortiment af plastspande, kar og beholdere, som anvendes til direkte kontakt med fødevarer og medicin, kontrolleres løbende af Fødevarestyrelsen, som har honoreret Olitec med en Elite Smiley, for at have styr på hygiejne og sporbarhed.

Sortimentet er stort og mulighederne mange, så kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål eller ikke finder det du søger. Vi hjælper gerne med, at finde en løsning, der passer til jeres projekt.